Sant Bernat passa del Revòlver d’ahir a l’Orquestra Prometida de hui

1
411

Carlos Goñi i el seu Revòlver van atraure ahir a uns pocs centenars d’espectadors al Recinte Firal, al temps que Juan Ramón i el seu In Vivo-Lyric Pop es ficaren al públic de la Plaça Major a la butxaca amb balades, boleros, sarsueles i ranxeres que agradaren molt als espectadors.

Per a hui dimarts no hi ha cap gran actuació programada i els veïns d’Alzira podran escollir entre l’Orquestra Prometida que actuarà al Recinte Firal a partir de les 23 hores i una variada proposta al Parc Pere Crespí que van des de la Tuna Major d’Alzira, als Tenors de la Ribera, passant per Lyan Scarlet, Pepe Alemany, Estefania Albelda, Salvador Hidalgo, Julio M. Perea i Princesa entre d’altres. Al mateix escenari quan finalitze l¡’orquestra hi haurà disco mòbil fins altes hores de la matinada, mentre la jornada festiva començará a les 8 de la vesprada amb una exhibició del grup Zumba de la Piscina coberta a la Plaça Major.

A

1 Comentario

  1. Uns pocs centenars d’espectadors??? Jo diria que prous més! Quina rigurositat és aquesta?! Un ambient espectacular per a un Carlos Goñi que millora amb el pas del temps. Un concert absolutament impressionant, com sempre.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here