Recomanacions per a reduir les panderoles a Alzira

0
332

CUCARACHA 1Les panderoles són una plaga recurrent dels mesos de calor; enguany, la situació d’altes temperatures ha afavorit l’augment del nombre d’estos insectes. Des de l’Ajuntament d’Alzira, s’han activat una sèrie d’actuacions per tal de fer front a esta problemàtica.

El 9 de juliol va tindre lloc una reunió amb l’empresa prestadora dels serveis, en la qual, a més de demanar els informes i els resultats dels tractaments realitzats, es va traslladar la situació de la ciutat, fonamentada en les incidències que els ciutadans han reportat a l’Ajuntament. Com a conseqüència d’este encontre, des de la Regidoria de Sanitat es va instar a prendre mesures urgents per la situació climatològica actual, i poder parar així la major proliferació de les plagues a la ciutat.

L’Ajuntament informa que, a hores d’ara, s’estan realitzat els tractaments en els diferents barris de la nostra ciutat, després dels quals es tornaran a reunir empresa i els responsables municipals per valorar-ne l’efectivitat.

Per tal d’aconseguir que la desinsectació siga efectiva, des de l’Ajuntament es demana la col·laboració dels veïns i veïnes i de les comunitats de veïns, que hauran de prendre les mesures per a evitar o eliminar la presència d’estos insectes en vivendes i garatges, amb l’objectiu de no deixar cap lloc segur per a les plagues. Els ciutadans i ciutadanes podran trobar més informació a la pàgina web de l’Ajuntament d’Alzira al següent enllaç:

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here