40 xiquets participen en l’escola d’estiu del Centre de Participació Ciutadana

0
227

ESCOLA estiu alziraUn total de 40 xiquets i xiquetes participen des del 6 de juliol en l’Escola d’Estiu que organitza el Departament de Serveis Socials de l’Ajuntament d’Alzira, en les dependències municipals del Centre Social de Participació Ciutadana (CPC) ubicat al barri de l’Alquerieta.

Un any més, la Conselleria de Benestar Social ha permés amb el seu suport el funcionament de la mateixa, on s’alternen activitats d’oci i temps lliure, cinema, tallers de cuina i piscina, complementats amb beques d’alimentació on se’ls proporciona l’esmorzar.

Menors d’edats compreses entre 6 i 12 anys que gaudiran fins a finals del mes d’agost de les diferents setmanes temàtiques al voltant de la interculturalitat que s’han organitzat. L’empresa Reed 21 és l’encarregada de la planificació i el desenvolupament que compta amb el suport de 3 becaris de la Dipu et Beca i del Grup Joves L’Alquerieta que estan fent les seues pràctiques formatives del Curs de Monitor d’oci i temps lliure, que junt a més població d’Alzira, han fet al CPC.

La coordinadora del CPC, Ana Iborra, manifesta que “l’escoleta es una acció més de totes les que es fan all llarg de tot l’any al CPC, el seu objectiu es afavorir el desenrotllament i la integració dels més menuts, a més d’un entreteniment per a ells estan adquirint determinats coneixements, hàbits i valors. Tanmateix esperem que hi hajen moltes edicions més”.

 

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here