Barça, R. Madrid i València convertixen el IX TORCAF en un torneig de «Champion»

0
202

La presència d’equips com el Barcelona, el R. Madrid i el València junt el Villarreal, el Levante i el Antiguoko vasc, en la categoria cadet, convertixen la IX edició del TORCAF en «un torneig de Champion» segons ha manifestat l’alcalde d’Alzira Diego Gómez durant la presentació d’este important event futbolístic organitzat pel Ciutat d’Alzira FB. Estos sis equips jugaran en una sola jornada el pròxim 12 de setembre al camp municipal de Venècia, segons el president del club Santi Garés, qui ha destacat el «gran esforç» fet per la directiva perquè «Alzira puga gaudir d’este importantíssim torneig».

En la categoria infantil cal destacar la presència del València, del Levante, del Antiguoko -campió d’Euskadi- i del Castelló.

En total seran 850 jugadors de 54 equips procedents de 16 clubs els que disputaran enguany el TORCAF, durant dos caps de setmana, concretament els dies 11,12,13, 18, 19 i 20 de setembre.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here