Les bicicletes són este estiu per a l’alcalde i les distintes àrees municipals d’Alzira

1
389

L’alcalde d’Alzira, Diego Gómez, ha estrenat este matí una bicicleta elèctrica, cedida a prova per una empresa local, en el seu desplaçament al Parc Pere Crespí per donar exemple i perquè el nou govern té previst adquirir algunes unitats d’este mitjà de transport.

«És ràpida, cómoda i sostenible» ha manifestat la primera autoritat local només baixar de la bici, per afegir que «anime els ciutadans a utilitzar mitjans de transport sostenibles com éste».

I és que el tripartit aposta per la «sostenibilitat» i per «interconectar» els barris d’Alzira amb bicicletes i amb l’autobús urbà».

Les bicicletes elèctriques que poden abastar fins els 50 km/ hora seran prompte utilitzats tant per agents de la policia local com per membres dels distints departaments, especialment per aquells que deuen desplaçar-se a barris com l’Alquerieta, el Pere Crespí i altres que es troben un tant allunyats del centre.

Per que fa a l’autobús urbà, Gómez pretén «millorar» la conexió entre l’estació de Renfe i l’Hospital de la Ribera, incfrementant la freqüencia de pas. I a més té previst estudiar la possibilitat que arribe fins els polígons industrials ubciats al terme, atenent una petició dels empresaris.

L’alcalde ha fet estes manifestacions al progrma «El dia per davant» de l’emissora municipal Alzira Ràdio que hui es troba ubicada al Par Pere Crespí dins la segona jornada de potenciació del comerç local.

Riberaexpress

1 Comentario

  1. Bé per introduir ja les bicicletes en l’Ajuntament.
    I mal perquè són elèctriques i l’electricitat actual no és sostenible, sols quan tinguem renovables pertot i tanquem les nuclears i les tèrmiques l’electricitat serà ecològica i sostenible.
    A més a més, Alzira és una ciutat plana en el 90% del casc urbà i el 10% restant es pot desmuntar i fer-lo a peu en 5 minuts. Les bicis elèctriques poden ser necessàries per als majors però no per als adults i joves sans i forts…

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here