Un ecoparc mòbil estarà a l’Alcúdia dos dies a la setmana

0
247

Al mes d’abril el Consorci de Residus Ribera-Valldigna, titular de la gestió de l’Ecoparc de l’Alcúdia, va prendre la decisió de tancar de manera indefinida aquesta instal·lació. L’Ajuntament va fer tot tipus de gestions per trobar una nova ubicació a l’Ecoparc, però la solució proposada no va ser acceptada pels responsables de l’Ecoparc.

En aquesta nova legislatura, l’Ajuntament de l’Alcúdia,  a través de la regidoria de Medi Ambient, ha fet les gestions oportunes per a tindre dos dies a la setmana un Ecoparc Mòbil al nostre poble. Aquests dos dies són el dilluns i el dijous de 16:00 a 20:00 i el lloc d’ubicació l’aparcament del poliesportiu.

Malgrat això, per al nou Ajuntament de l’Alcúdia és una prioritat reobrir l’Ecoparc fixe, en una altra ubicació, al més prompte possible. Per això, en quant estiga constituït el nou Consorci, els representants municipals presentaran aquesta proposta.

A l’Ecoparc mòbil es poden portar en xicotetes quantitats una gran quantitat d’objectes com: olis d’Automòbils, bateries, aparells electrònics, restes de pintura, plàstics, runes, grans electrodomèstics, fusta, metalls, mobles, matalafs, tèxtils (roba i calçats), restes de jardineria.

 

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here