Nova programació d’IDEA per a cursos de formació professional per a l’ocupació

0
380

El proper mes s’iniciaran en IDEA quatre cursos de Formació Professional per a l’Ocupació, dins de la modalitat Modular Transversal del SERVEF,  en els que podran participar un total de 60 alumnes i es contractaran 4 professors de cada una de les especialitats formatives.

Els quatre cursos estan dirigits a persones desocupades inscrites en l´ Oficina Servef i seran els següents: Anglès professional per a l’assistència de direcció (110 hores), Llengua estrangera professional diferent d’anglès per a l’assistència a la direcció (francés) (80 hores), Operacions bàsiques de comunicació (120 hores) i Activitats de gestió administrativa-Ofimàtica (190 hores). La realització dels cursos és totalment gratuïta, estan subvencionats pel SERVEF amb un total de 36.795 euros.

Segons Ivan Martínez, regidor de Promoció Econòmica i Ocupació: “la formació professional per a la Ocupació que s’imparteix en IDEA va destinada a totes aquelles persones que estan en situació de desocupació i que necessiten adquirir o perfeccionar el seu nivell de coneixements, amb la finalitat de facilitar la seua inserció en el mercat laboral, així com contribuir a la promoció de la auto-ocupació.”

Els cursos tenen un màxim de 15 alumnes cadascun i per a participar s’ha de comunicar a la oficina d’ocupació SERVEF l’interès per realitzar aquests cursos per a que siguen inclosos en la nostra demanda d’ocupació i formació.

Gabinet de Comunicació de l’Ajuntament d’Alzira

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here