El nou govern d’Alzira i l’oposició cauen derrotats davant els periodistes (1-2)

0
274

Un any més continua l’hegemonia dels periodistes sobre els polítics d’Alzira als que en esta ocasió han derrotat per 1 gol a 2 sobre la nova gespa artificial de la gàbia en el camp municipal de Venècia. I això que els de la cosa pública es disfressaren amb els vius colors de la rogeta i adjudicaren un trist color morat per als rivals.

Dos gols en el primer temps del recent doctorat Carles Senso i de Juanfran encarrilaren el partit per als «plumilles» encara que  a l’equador del segon temps un discutit penalti transformat pel veterà funcionari José, retallà diferències i li donà una miqueta d’emoció a l’encontre.

Aranda Casillas i el penalti

De nou Aranda Casillas salvà els polítics d’una golejada en un partit en el que cal destacar el debut de la nova regidora d’Esports Aida que junt ja la veterana Isabel formaren una interesant ala esquerra encara que els falta una miqueta de compenetració. L’alcalde que es desenvol molt millor amb pedals que amb botes destilà algunes gotes de qualitat i bona voluntat mentre l’espigat davanter Palacios ha sigut el més perillós fins i tot essent objecte del penalti.

L’àrbitre protagonista

Guanyadors i perdedors coincidiren en que l’àrbitre internacional del col.legi Riberaexpress va fer una de les actuacions més destacades dels últims anys.

Un sopar de germanor culminà este clàssic que destacà enguany per l’espírit esportiu de tots els jugadors. Fins i tot es nota una gran sintonia entre els membres de l’equip de govern i els del PP però així i tot esta comunió no pogueren amb l’espírit crític del col.lectiu periodístic en el que debutaren els RiberaNewsboys.

Riberaexpress

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here