El comerç d’Alzira sonarà este matí a festa a la Plaça Major

0
321

Comerç FestaL’emissora municipal Alzira Ràdio fa este matí la seua emissió del programa «El dia per davant» en directe des de la pròpia Plaça Major. Un programa que dins la campanya «En Sant Bernat el comerç sona a festa» pretén potenciar el comerç local.

Així els compradors que es presenten durant l’emissió del programa de ràdio amb un tiquet que acredite la seua compra en un comerç d’Alzira reban una entrada per al cocnert del grup DVICIO previst per al 18 de juliol.

Demà divendres es repetirà durant el mateix horari – de 9 a 13 hores- la mateixa emissió però des del Parc Pere Crespí i per la vesprada diferents agrupacions de la Societat Musical d’Alzira amenitzaran les zones comercials de La Vila, Pérez Galdós i Pere Crespí. En este parc hi haurà a les 22,30 hores un concurs de Play-backs de les comissions falleres d’Alzira, mentre a les 23,30 hores la Plaça la Malva acollirà un concert d’Offbeaters+Dj.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here