Aguilar: «Volem potenciar les festes i el comerç local»

0
336

La vicealcaldessa i regidora de Comerç Isabel Aguilar ha manifestat hui que el seu departament vol aprofitar les festes de Sant Bernat per «potenciar i dinamitzar el comerç local». Aguilar ha estat present en el programa «El dia per davant» de l’emissora municipal Alzira Ràdio qu ha fet la seua emissió al llarg de tot el matí a la Plaça Major d’Alzira.

La responsable de l’area de Comerç ha destacat que els establiments d’Alzira es poden beneficiar de «l’ambientació» dels carrers de la ciutat al llarg d’este festes patronals. Una ambientació que demà divendres correrà a càrrec de diverses agrupacions de la Societat Musical d’Alzira que traslladaran la seua activitat artística fins les àrees comercials de La Vila, Pérez Galdós i el Parc Pere Crespí entre les 18 i les 20,30 hores.

El propi Pere Crespí serà este divendres l’escenari escollit per a l’emissió d’Alzira Ràdio. Isabel Aguilar, la responsable d’IDEA, Carmen Herrero i la locutora Mari Carmen Cano han entregat hui les entrades per al concert de Dvicio als veïns que portaven un tiquet de compra superior a 20€ en un comerç local.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here