Les platges de Cullera reben el màxim reconeiximent a la seua excel.lència

0
223

El municipi aconseguix sis banderes Qualitur, que el situen a l’elit de les poblacions costaneres pel seu esforç per mantindre la qualitat

 Les platges de Cullera estan al màxim nivell. L’alcalde de la ciutat, Jordi Mayor, i el regidor de Platges, Salva Tortajada, han participat este matí en la cerimònia de lliurament de les banderes Qualitur, celebrada en el Centre de Turisme (CdT) de Castelló, un acte que ha comptat amb la presència del Molt Honorable president de la Generalitat, Ximo Puig, i del secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer.

La capital turística de la Ribera ha aconseguir sis banderes Qualitur, que solament ostenten 37 dels 60 municipis costaners de la Comunitat Valenciana. Açò torna a situar a la ciutat entre l’elit de les localitats turístiques de platja.

El distintiu reconeix l’esforç de les poblacions per oferir aigües netes i cuidades; mesures de vigilància que garantixen la seguretat dels banyistes; servicis higiènics, zones d’esplai i oci que incrementen la sensació de confort de l’usuari; equipaments lúdics i servicis educatius que transformen un dia de platja en una experiència turística; mesures de protecció ambiental que contribuïxen a preservar estos recursos i la garantia d’accessibilitat universal, és a dir, platges per al gaudi de tots.

En el cas de Cullera, totes les platges compten amb els certificats ISO 9001, ISO 14001 i Emas. A més, la de Sant Antoni presumix d’ostentar la Q de Qualitat Turística. D’altra banda, cal recordar que la localitat compta amb sis banderes blaves i és capdavantera en la província de València en este apartat. Les platges certificades amb la bandera Qualitur són la de l’Escollera, Sant Antoni, Racó, Los Olivos, Cap blanc i Far.

Jordi Mayor ha sigut l’encarregat d’arreplegar la bandera de mans del president del Consell. L’alcalde ha destacat que este reconeixement és «per a totes aquelles persones que, dia a dia, s’esforcen per mantindre a punt les platges, als operaris que s’alcen a les 5 del matí amb l’objectiu de deixar el nostre millor aparador turístic en unes condicions excel·lents».

La bandera Qualitur situa a Cullera en primera línia de defensa de la qualitat i l’excel·lència turística. Com s’ha encarregat de recordar el secretari autonòmic de Turisme en la cerimònia, «mai una bandera ha simbolitzat tant l’esforç de tanta gent».

El primer edil recorda que la revalidació «suposa un examen continu per a la ciutat i este reconeixement demostra que, una vegada més, hem passat la prova i estem entre els millors, la qual cosa ha de suposar un orgull per a tots els cullerencs».

Així mateix, el premi a l’excel·lència representa un nou revulsiu per al sector turístic amb l’objectiu de convertir-lo en el motor de l’economia i la creació d’ocupació.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here