Els tres de l’Alcúdia que optaven a l’ascen han pujat de categoria

0
277

Tres equips de la UE L’Alcúdia han pujat de categoria després de disputar l’ascens. L’Amater A es va disputar l’ascens contra el Traiguera de Castelló i puja a Preferent. El Juvenil A va jugar dos eliminatòries, en la primera va eliminar al Ciutat de Torrent i en la segona al Ciutat de Benidorm aconseguint la categoria de Lliga Nacional. El Cadet A també ha pujat a Primera Regional després de ser campió de lliga la passada temporada 2014/2015.

L’ajuntament de L’Alcúdia ha volgut mostrar el seu recolzament al món de l’esport i ha fet una recepció oficial per a cada equip en commemoració per pujar de categoria. La Unió Esportiva de l’Alcúdia es troba entre les escoles de més prestigi de la comarca de la Ribera i compta amb uns 250 jugadors inscrits aproximadament.

A més a més, en la Gal·la de l’Esport 2015, el Consell Municipal d’Esports va acordar atorgar a la UE l’Alcúdia sis premis en total. A banda dels equips que han pujat de categoria, van rebre guardons els entrenadors de l’equip Amateur A, Roberto Granero i del Juvenil A, Francisco Javier Peris, i, també, el premi a millor jugador que va ser lliurat a Adnan Tribak, de l’equip Amateur A. Menció especial mereix un dels delegats d’equip del club, Rubén Vendrell , que rebé el premi al mèrit esportiu.

L’Ajuntament i la Unió Esportiva han volgut destacar que una part fonamental de l’èxit del club es deu a les magnífiques instal·lacions municipals de la Ciutat Esportiva Els Arcs, que inclouen l’únic camp de gespa artificial de la comarca que compta amb una estrella de qualitat expedida per la FIFA l’any 2008. A banda, el complex esportiu compta amb dos camps més de gespa artificial i instal·lacions de màxim nivell.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here