El govern d’Alzira traslladarà al conseller d’Educació les deficiències del Rei en Jaume

1
326

Un dels centres educatius més castigats i deteriorats pel pas del temps és l’Institut d’Educació Secundària Rei en Jaume. Els més de seixanta cinc anys d’existència li han passat factura.
Manuel Carballo, director del centre, ha traslladat als representants de l’equip de govern, que han realitzat una visita a les instal·lacions, les principals carències, que són: l’adequació i ampliació de la zona d’aules de tecnologia, ja que les actuals no tenen els metres quadrats estipulats per la llei. El quadre elèctric del centre està totalment obsolet, cosa que impossibilita fer un ús adequat de l’electricitat. La caldera té més de cinquanta anys, pel que també és necessari el seu canvi.

Encontre amb el conseller

Diego Gómez, alcalde de la ciutat, s’ha compromés a transmitir les carències del centre educatiu al conseller d’Educació, a més de comunicar-li la necessitat de visitar la ciutat perquè puga comprovar, in situ, no només les deficiències del Rei en Jaume, sinó també les de l’IES Josep Maria Parra i les del Col·legi Gloria Fuertes. Gómez ha deixat oberta la possibilitat de mantindre este encontre amb el conseller la pròxima setmana.
José Grau, regidor d’Educació i Infància, a més de ser docent en este centre educatiu; Ivan Martínez, regidor d’Ocupació; i Aida Ginestar, regidora de Cultura, han acompanyat l’alcalde en la visita a l’institut.

1 Comentario

  1. Per fi, un govern que se preocupa de les coses del poble. dels instituts, dels col·leges, dels problemas de la gent.
    ¡¡¡Enhorabona al nou govern!!!

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here