Alzira prohibeix les cremes agrícoles fins el 15 de setembre

0
171

La Regidoria de medi ambient de l’Ajuntament d’Alzira recorda que des del pròxim dia 16 de Juliol i fins al 15 de setembre queda en suspens el Pla local de Cremes d’Alzira, prohibint la realització de cremes agrícoles durant este període, en muntanyes, rius i barranc, i en una franja de 500 metres al voltant d’ells,a tot el terme municipal d’Alzira.
Excepcionalment i durant dos mesos, l’Ajuntament d’Alzira ha permés la realització autoritzada de les cremes agrícoles vinculades a les varietats tardanes de cítrics. Una vegada ateses estes, i coincidint amb les elevades temperatures, s’opta per evitar el risc d’un possible incendi forestal derivat d’una negligència, tal com vénen fent cada vegada amb major freqüència els municipis amb una significativa massa forestal.
Recordem que mitjançant una resolució de 6 de maig de 2015 de la Direcció General de Prevenció, Extinció d’Incendis i Emergències, es van deixar en suspens les cremes agrícoles en aquells municipis sense Pla de cremes, i només en aquells amb un Pla específic, com és Alzira, s’ha pogut prolongar la gestió de les cremes agrícoles. Durant estos dos mesos de prolongació , s’han tramitat a Alzira prop de 1.400 autoritzacions personalitzades de cremes, sense haver de lamentar cap incidència.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here