Paula i Alba d’Alginet trionfen en l’autonòmic de patinatge

0
402

Dissabte 11 de juliol, al poliesportiu muntanyeta d’Alberic es va celebrar l’encontre del Campionat autonòmic de patinatge artístic categoria aleví i Infantil. Un encontre esportiu de gran magnitud on van participar 19 patinadores de la categoria benjamí, 35 en aleví i 17 en infantil.

Un encontre esportiu on no podia faltar la representació de patinadores del Club de patinatge artístic d’Alginet. En finalitzar el campionat, i després de poder vore en pista grans actuacions per part de les patinadores i patinadors de diferents clubs de la comunitat, les alginetines es van fer amb dues copes.

Paula Fuster es va proclamar campiona autonòmica en la categoria benjamí. Pòdium que va compartir amb la seua companya d’equip, Alba Salvador que es va fer amb la segona posició aconseguint així proclamar-se subcampiona.

La patinadora aleví d’Alginet, Celia Aliaga va quedar quarta en la seua categoria després de fer un disc en pista perfecte.

L’entrenadora del Club, Mari Luz Ruiz va felicitar a les patinadores per el bon resultat i per la bona actitud demostrada en la competició.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here