L’Alcúdia posa en marxa el tercer programa d’assistència nutricional per a menors

0
265

L’ajuntament de l’Alcúdia junt amb la Diputació de València ha posat en marxa el tercer programa d’assistència Nutricional per a Menors Escolaritzats. Esta iniciativa es du a terme a l’Alcúdia des de l’estiu de 2013 i ajuda a menors en edat d’escolarització que van des dels 3 fins als 16 anys.

Cada any s’intenta aportar millores al programa. Enguany es beneficiaran un total de 30 menors que rebran a casa, a través d’una empresa de càtering, un menú diari de dilluns a divendres durant els mesos de juliol, agost i setembre, el que suposarà un total de 66 dies. El menú es composa de primer i segon plat, guarnició, pa i postres.

D’ altra banda la proposta de poder rebre el menjar a casa evita l’ estigmatització dels menors que no ajuda a la integració social ja que d’aquesta manera s’eviten despeses innecessàries a l’ administració i s’ ofereix una solució més normalitzada i respectuosa amb els beneficiaris.

Per a poder rebre estes ajudes es tenen en compte diferents aspectes, encara que la prioritat és gent sense recolzament social de cap tipus i amb risc de desnutrició, ja que la finalitat es combatre la pobresa infantil. El cost total del programa són 8.603 euros dels quals la Diputació aporta 7.920 i l’ajuntament la quantitat restant.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here