L’Alcúdia ha gaudit de la música a les Nits al Convent

0
210

L’Ajuntament de l’Alcúdia continua aquest estiu amb els espectacles a l’aire lliure en l’entorn de l’antic Convent de Santa Bàrbara, en la 16ª edició de les nits al convent.

A més a més de gaudir de la música a la fresca, els veïns que s’han acostat han pogut viure la cloenda del curs de l’Escola de Tabal i Dolçaina, integrada ja dins el Centre Professional de Música de l’Alcúdia i que ofereix estudis reglats del tradicional instrument valencià.

L’espectacle va incloure propostes alternatives amb aquests instruments, com ara la fusió de ritmes de tabal i dolçaina amb tangos i fins i tot hiphop.

Durant el descans, l’Alcalde, Andreu Salom, lliurà la beca als alumnes de grau superior a través de la qual l’Ajuntament es fa càrrec de la meitat de l’assignatura de dolçaina. També va recordar que s’està pendent de l’homologació del grau elemental per incorporar-lo a l’escola de música i que, per descomptat, els alumnes que s’hi inscriguen tindran total recolzament de l’Ajuntament a través de beques municipals.

També el grup de percussió del Centre Professional de Música va tancar el curs amb un concert dins el cicle de nits al convent, en un espectacle en el qual participà el grup local PKart ensemble. En aquest cas 200 espectadors gaudiren de les habilitats dels alumnes i del saber fer del grup PKart.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here