Alzira destina 240.000€ per crear 35 llocs de treball en els Plans de Joves i Famílies

2
332

L’equip de govern de l’Ajuntament d’Alzira ha presentat una primera fase de mesures per a l’ocupació i destinarà més de 240.000€ durant els pròxims mesos.

En aquesta primera fase, que començarà al setembre, es crearan 20 llocs de treball dins del Pla Famílies destinat a unitats familiars amb molts pocs ingressos. El pressupost per a aquest pla és de 167.000€, dels quals l’Ajuntament destinarà més de 55.000€. També es crearan 15 llocs de treball per a joves en el Pla d’Ocupació Joves Qualificats, pressupostat amb 75.000€. I es destinarà al Programa EMPRÉN, d’ajudes als autònoms que hagen estat a l’atur, 9.000€.

Per a Ivan Martínez, regidor d’Ocupació i Promoció Econòmica: “És prioritari per a l’equip de govern, amb més de 4.600 aturades i aturats a Alzira, els programes d’ocupació i millorar els de formació. És necessari donar suport a les treballadores i treballadors que es troben especialment afectats per la situació d’atur.”

A més, des d’ IDEA i la regidoria d’Ocupació i Promoció Econòmica de l’Ajuntament d’Alzira es continuarà oferint cursos per a aquest estiu l’activitat anomenada “IDEA English Coffee”, impartida en diferents nivells. Aquesta activitat és realitzada per l’Ajuntament d’Alzira, gràcies al programa de Voluntariat Europeu, que permet comptar amb professors natius. A més, s’ha incorporat una NOVETAT: “IDEA Café Français”. Aquest programa començarà el dia 27/07/2015 i finalitzarà el dia 28/08/2015.

Gabinet de Comunicació de l’Ajuntament d’Alzira

2 Comentarios

  1. No li lleve el seu mèrit. Però també creava llocs de treball l’anterior alcaldessa quan li expropiaba les cases als bancs per a donar-les als necessitats i ningú deia res.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here