El Suñer Picó prepara un terreny de joc de primera per al partit del València contra el PSV Eindhoven

0
391

Els dirigents del València CF s’ha pres molt seriosament l’encontre que disputarà el conjunt de Nuno Espíritu Sant0 el 25 de juliol contra el PSV Eindhoven a l’estadi Lluís Suñer Picó (20,30 hores), fins el punt que unda delegació valencianista visità, recentment, el coliseu alzireny per comprovar les instal.lacions davant este important encontre internacional amistós. Un encontre que serà el primer a terres valencianes que disputarà el nou equip blanquinegre que presentarà les novetats, al menys de Santi Mina i de l’interior holandés Bakkali, que la temporada anterior militava precissament en el conjunt de la Phillips.

Una gespa de primera divisió

Tècnics del València, quatre jardiners i la seua maquinària especialitzada, porten des del passat dimarts amb el local Juan, millorant la gespa del terreny que a dia de hui estava quasi immillorable, tan sols falten per crèixer algunes xicotetes calves per les bandes. Fins una arena concreta han dut a Alzira perquè tapa millor els forats que deixen els tacs de les botes en el camp.

Fins i tot el club de Peter Lim que s’encarregarà de la recaptació del partit, pintarà els vestidors i els corredors d’accés al terreny de joc, segons ha manifestat el president de la UD Alzira, Javier Pérez. Encara que serà el Levante UD el que, una setmana abans, estrenarà la ben cuidada gespa del coliseu alzireny en el partit que, el dia 18, enfrontarà els blaugranes granotes als de la Ribera.

Així que l’estadi Lluís Suñer Picó serà escenari de primera divisió durant dos atractius encontres per als aficionats d’Alzira i de tota la comarca.

Riberaexpress

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here