L’Ajuntament d’Alzira destina 30.000€ per als bancs de llibres que gestionen les AMPA

0
420

Pràcticament la totalitat de les AMPA dels centres educatius d’Alzira s’han reunit amb José Grau, regidor d’Educació i Infància, que ha informat de l’assignació que els correspon enguany per als bancs de llibres, la qual dependrà de les unitats de cada centre. Així, les que compten amb una unitat percebran 900 euros, 1.500 les de dos unitats, i fins a 2.000 euros els Instituts d’Educació Secundària.
La quantia econòmica ha augmentat respecte a les dos edicions anteriors. D’un total de 30.000 euros, 23.000 seran consignats a les distintes AMPA, que són les encarregades d’administrar els diners; mentre que els 7.000 euros restants els gestionaran des de Serveis Socials, a fi d’ajudar a finançar els llibres de text a les famílies d’Alzira que estiguen en una situació de precarietat.

Altres alternatives
L’alcalde de la ciutat, Diego Gómez, es va comprometre a revisar, per a un futur, el model d’assignació d’ajudes per als bancs de llibres, i deixà oberta la possibilitat de buscar altres alternatives, ja que el sistema actual no acaba de ser compartit per tot el conjunt de les AMPA de la nostra ciutat.
Per la seua banda, el regidor d’Urbanisme i Serveis Públics, Fernando Pascual, va oferir a les AMPA la col·laboració d’esta Regidoria per a així condicionar els desperfectes de cada centre, sempre que siguen únicament de competència municipal.
Alzira, 9 de juliol de 2015

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here