114 desocupats inicien a Alzira el programa per al desenvolupament rural

0
339

Este matí les autoritats locals han donat la benvinguda en IDEA als 114 treballadors desocupats que duran a terme el programa “Millores per al desenvolupament rural a Alzira” (Fase-1). Anualment, l’Ajuntament d’Alzira, a través d’IDEA, gestiona el programa d’ocupació SEPE AGRÍCOLA dins del marc dels Convenis de Col·laboració del Servei Públic d’Ocupació Estatal (SEPE) amb les corporacions locals. Es tracta de projectes per a pal·liar la desocupació agrícola eventual amb la finalitat de garantir als treballadors un complement de renda, a través de Plans Especials d’Ocupació en Zones Rurals Deprimides.

La condició en aquest programa és que els desocupats han de pertànyer al Règim Agrari de la Seguretat Social. En la Fase-1, que ha començat hui, s’han contractat 114 treballadors agrícoles (92 peons, 20 capatassos i 2 encarregats) els quals duran a terme l’obra denominada “Millores per al desenvolupament rural d’Alzira”.

Gabinet de Comunicació de l’Ajuntament d’Alzira

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here