La UD Alzira que redueix el deute 132.000€ en tres temporades farà un equip «competitiu»

0
295

La UD Alzira invertirà al voltant de 70.000 euros en la plantilla de la próxima temporada, un equip que serà «competitiu» en paraules del president del club, Javier Pérez pronunciada al llarg de l’assemblea celebrada esta vesprada a la Gallera. Els directius han incrementat en 24.000 euros la plantilla anterior.Una assemblea que ha aprovat un pressupost de 136.000 euros per al primer equip i de 149.000 per a l’escola.

Però la xifra més cridanera de totes facilitada pel tresorer, José Manuel Pla, han sigut els 68.000 euros en que l’entitat blaugrana ha reduït un deute que, tot i l’excel.lente gestió econòmica de la directiva encara supera els 492.000€, després d’haver baixat el d’eficit en 132.000 euros entre les tres últimes temporades.

El president ha anunciat la «bona» predisposició del nou govern a prolongar el conveni entre el club i l’Ajuntament després de la primera reunió celebrada. També ha confirmat la incorporació a l’escola d’un equip femení i de forma especial la disputa d’un encontre internacional amistós entre el València i el PSV Eindhoven el pròxim 25 de juliol al Suñer Picó.

Entre els assistents es trobava l’entrenador Dani Ponz i el soci més antic de l’Alzira, José Balaguer Mascarell de 79 anys que seguix l’equip blaugrana des de fa mig segle. Balaguer recordava davant Riberaexpress els millors jugadors baix el seu punt de vista com Tarazona, Aranda, Alós i Añó entre d’altres.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here