El València CF debutarà esta temporada a Alzira contra el PSV Eindhoven

0
263

El nou València CF debutarà enguany a terres espanyoles a Alzira en un encontre internacional que disputarà el pròxim 25 de juliol contra el conjunt holandés del PSV Eindhoven al Suñer Picó a partir de les 20,30 hores

El València que ha debutat hui en Austria / foto Superdeporte

L’encontre està organitzat pel propi València i les entrades seran de 15 euros per a la  tribuna i 10 euros en general segons ha revelat esta vesprada el president de la UD Alzira, Javier Pérez. El mandatari blaugrana ha explicat que l’expresident executiu valencianista Amadeo Salvo s’havia compromés a disputar un partit en el Suñer Picó arran el conveni suscrit, la temporada anterior, entre els dos clubs.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here