Carlet baixa un 10% les retribucions dels regidors alliberats

0
389

L’Ajuntament de Carlet aprovà ahir en el primer ple extraordinari de la legislatura les delegacions dels regidors, els càrrecs en règim de dedicació exclusiva i la baixada de les retribucions dels regidors alliberats.

Carlet comptarà amb tres regidors alliberats: Ramon Boronat que s’encarregarà de la coordinació i direcció del personal d’oficis i empreses de serveis i manteniments de les vies públiques, parcs i jardins, Bernat Vicent Nogués Soldado que coordinarà i dirigirà els cursos de formació, escoles taller o tallers d’ocupació i personal de les àrees d’ocupació i formació, cultura, agermanament, medi ambient i administració general, i Lola Navarro que es farà càrrec de la coordinació i direcció de personal administratiu en les àrees de serveis socials i benestar social.

Els tres regidors amb dedicació exclusiva, Ramon Boronat i Bernat Nogués de Compromís i Lola Navarro del PSPV-PSOE, tindran una retribució bruta de 32.471’21 € anual. D’esta manera, s’ha rebaixat un 10 % la quantia econòmica que es destinava als alliberats en l’anterior legislatura i s’ha dividit en tres parts per tal que tots els regidors cobren el mateix sou. Paral·lelament, l’alcaldessa no cobrarà salari de l’Ajuntament sinó que el rebrà de les Corts Valencianes.

Els càrrecs de dedicació exclusiva i les seues retribucions han sigut aprovats amb els vots a favor de Compromís i PSPV-PSOE i l’abstenció del Partit Popular.

Al respecte, l’alcaldessa de Carlet, M. Josep Ortega, ha manifestat: Volem complir el compromís que teníem de rebaixar els sous dels regidors alliberats i baixem el 10 % del que hi havia pressupostat. És més, a Carlet hi ha regidors que no cobren retribucions per la seua dedicació. Tots estem treballant des del minut zero pel bé del poble i per a facilitar la vida de les persones.

Tinents d’alcalde, delegacions i junta de govern
Per altra banda, en este primer ple de la legislatura, la Corporació també ha donat compte dels nomenaments d’Agustí Royo com a primer tinent d’alcalde i de Lola Navarro com a segona tinent d’alcalde. A més, també es designaren els membres de la Junta de Govern Local, que estarà formada per regidors de Compromís i PSPV-PSOE, i les seues competències.
A més a més, també s’han designat els representants de la Corporació en els distints òrgans col·legiats, Consell Local Agrari, Mesa de Negociació, Mesa de Contractació, Mancomunitat de la Ribera, etc. En definitiva, el primer ple ha sigut d’organització de l’Ajuntament.
Este primer ple ha sigut retransmés per streaming, tal com es va comprometre l’equip de govern.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here