Alzira lliura els diplomes als nous agents de salut del Projecte Riu

0
319

Hui s’ha celebrat la cloenda del Projecte RIU, un pla de treball d’acció comunitària que es du a terme en el barri de l’Alquerieta impulsat pel Centre de Salut Pública d’Alzira, l’Ajuntament d’Alzira i el Centre d’Investigació en Salut Pública FISABIO de València.

Amb este projecte, el que es pretén és reduir les desigualtats socials en temes de salut. Esta actuació s’ha dut a terme gràcies als veïns del barri, entre altres, que han volgut col·laborar directament amb els agents de salut, els professionals del Centre de Participació Ciutadana i diferents associacions. El Projecte RIU va començar en el curs 2011/2012, i enguany s’ha dut a terme la 4ª edició.

L’objecte és treballar amb la gent del barri, de diferents ètnies i grups socials, sobre temes de salut (mitjançant tallers, xerrades, dinàmiques de grup, activitats culturals, lúdiques i esportives, etc.), per tal que aquestes persones difonguen posteriorment el missatge entre la població, i així poder arribar a eradicar els problemes de desigualtat en el mencionat tema.

A l’acte han assistit l’alcalde, Diego Gómez; el director de Salut Pública, Rosendo Sanz, la regidora de Cultura, Esports i Salut, Aida Ginestar, i la regidora de Serveis Socials i Polítiques d’Igualtat, Marina Mir.

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here