El nou govern d’Alzira acusa a Fita de «no» haver dotat de pressupost els espectacles taurins

0
427
Fita durant la presentació de Sant 2014

«Fita no va dotar pressupostàriament els espectacles taurins, sols va fer un acord verbal amb la penya local», així de contundent s’ha mostrat hui la regidora de Festes, Isabel Aguilar durant la presentació del programa de Sant Bernat 2015. Aguilar ha afegit que els representants de la penya taurina d’Alzira «han entés la nostra prohibició i no ha habut cap problema».

La vicealcaldessa d’Alzira ha qualificat de «valenta»i «coherent» la decissió del nou equip de govern d’eliminar els festejos taurins a la capital de la comarca, don at que a més «açí no hi ha tradició taurina». Mentre l’alcalde, Diego Gómez, que s’havia incorporat a la presentació de la programació festiva ha sigut molt rotund, «mentre este equip governe no hi hauran espectacles taurins a Alzira». Tampoc hi ha programada cap sessió de Kick-boxing que despertà tant polèmica l’any passat amb la Plaça Major com a improvisat ring.

En canvi Gómez ha dit que membres del govern participaran en la processó de Sant Bernat encara que el protocol que ultima el seu equip restringirà a les festes més tradicionals de la ciutat la seua assistència.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here