Mès Algemesí lamenta la campanya en la seua contra basada en la «mentida i l’engany»

0
249

Publiquen una carta en un mitjà electrònic local d’un suposat votant nostre amb un nom que no es correspon amb cap persona censada electoralment a Algemesí

Des del plenari del passat dimarts per la nit, els membres i simpatitzants de M+S ALGEMESÍ hem vist com s’ha desenvolupat en contra nostra tota una campanya de desqualificacions i mentides , campanya basada en gran part en la mentida i la manipulació. L’actitud de cautela i silenci responsable que nosaltres hem mantes fins divendres per la vesprada sobre el que passà en el plenari del dimarts ha estat aprofitada per molta gent per atacar la imatge de M+S ALGEMESÍ.

Per a nosaltres la llibertat d’expressió és sagrada i si no compartim o no ens sembla correcte el que diuen ja ho matisarem o desmentirem amb paraules. Fins ahí tot correcte.

No obstant això pensem que la lliure interpretació del que passa té un límit, i és l’honestedat i no faltar a la veritat. El divendres dia 3 ens despertàvem amb una carta titulada “Un votant de Més Algemesí” signada per “Quique Mascaró” i publicada al diari electrònic local algemesiweb.es on aquest mostrava la seua decepció pels darrers esdeveniments, ens comminava a rectificar i indicava que de no fer-ho es declararia exvotant.

Les argumentacions i expressions que utilitzava ens semblaven molt a les que s’ha fet servir en un dels partits que ara forma part del govern municipal i no ha resultat difícil visitar facebook per a trobar que el dia 31 de març el nostre votant declarava que “Sense cap dubte Pere Blanco és el millor candidat” per a passar el dia 15 de juny a dir-nos “He estat al tanto de les reunions que mantinguereu els 3 partits i no me pareix gens bé que diguen tantes MENTIDES. Acabeu de perdre un votant.” Quinze dies després torna a declarar-se encara votant nostre i ens dona un vot de confiança però ens demana que rectifiquem o es declararà exvotant.

M+S ALGEMESÍ ha pogut saber que no es té constància de cap persona inscrita al cens electoral d’Algemesí sota eixe nom i que per tant cap dels 2798 vots que tinguérem pot ser del suposat Quique Mascaró, individu que no viu a Algemesí. De fet el perfil de facebook d’aquest fals votant no és públic i sobre ser votant nostre no forma part de les nostres amistats.

Es tracta doncs clarament d’una lamentable campanya que des del dimecres s’està fent en contra nostra per gent sense ètica ni escrúpols que únicament vol desanimar i desorientar als nostres votants i simpatitzants. El debat polític s’ha de fer amb idees i no amb campanyes difamatòries i de mentides. Amb aquest desencís d’un suposat i fals votant nostre no es pretenia altra cosa que desanimar als nostres propis votants.

Afortunadament el perfil del votant de M+S ALGEMESÍ és un perfil de vot valent, que no recula a les primeres de canvi, un votant que ens preguntaria abans de fer públiques unes declaracions com eixes. Això queda clar en la pròpia xarxa social, ja que front als 196 “m’agrada” en facebook que ha tingut eixa burda mentida, l’explicació que ha donat el cap de llista de M+S ALGEMESÍ sobre eixe plenari titulada “Harakiri” ha obtingut en la meitat de temps 315 m’agrada, essent la publicació mai ha tingut més en el seu blog.

Per suposat no volem entrar en cap tipus de lluita intestina que perjudique a Algemesí, però podem més que lamentar que 196 persones, almenys, s’hagen vist enganyades i manipulades per aquells que volen fer mal a M+S ALGEMESÍ. Des d’ací no podem més que fer una crida a l’ètica i l’honestedat de les persones que estan darrere d’aquesta vomitiva tàctica per tal que facen totes les crítiques que vulguen a les nostres decisions, però sense amagar-se i sense mentir.

Per la nostra part, com a representants dels nostres votants que ho som, hem posat en coneixement de professionals de l’advocacia els fets per tal que estudien si és punible tal acció, ja que s’expressa en qualitat de votant de M+S ALGEMESÍ algú que no ho és, i si es possible, fins i tot, identificar a l’autor de tan immoral actuació.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here