L’alcalde de Carcaixent enceta una ronda pels barris del municipi

6
480

Compromís per Carcaixent enceta una nova ronda pels barris i Cogullada. Estes reunions, obertes a la participació de tot el veïnat, comptaran amb presència de l’alcalde de Carcaixent, Paco Salom, i els regidors i regidores que formen l’equip de govern.

En elles s’explicarà com es troba el consistori a nivell econòmic i de personal, així com la nova organització que tindrà l’Ajuntament de Carcaixent en esta legislatura. Esta organització, en conjunt, suposarà un estalvi important per a les arques municipals respecte a la de l’anterior equip de govern. Així mateix, es donarà compte, entre altres, coses:

· De les delegacions de l’alcalde en els regidors i regidores, organitzades en sis grans àrees: Interior; Benestar Social; Cultura, Educació i Festes; Territori; Desenvolupament Econòmic i Hisenda
· De quines seran les persones que formen la Junta de Govern Local
· De la creació de la junta de portaveus: òrgan consultiu, d’informació i comunicació als portaveus dels grups de l’oposició
· De la periodicitat de les sessions del Ple
· De la creació, composició i matèries que seran competència de les comissions informatives
· De les indemnitzacions per assistència a òrgans col·legiats: plens, juntes de govern local i comissions informatives
· Del personal amb dedicació exclusiva i parcial i les seues retribucions: alcalde i dos regidores
· De les assignacions als grups polítics municipals
· De la contractació del personal de confiança

També s’explicaran quines han estat les primeres mesures preses des de l’equip de govern. Entre les que cal destacar, la modificació de la base 30 del pressupost general sobre dietes i gastos de manutenció, aprovada per unanimitat en el Ple del passat 26 de juny.

El calendari d’actes comença el dimarts, 7 de juliol a l’Associació de Veïns de Cogullada. I continua el dijous, 9 de juliol a l’Associació de Veïns de la Muntanyeta, ambdues a partir de les 20.00 hores. La resta de reunions tindran lloc entre les dues setmanes vinents.

Amb esta nova campanya, el col·lectiu local continua amb la seua voluntat d’acostar la política municipal a tota la ciutadania. Segons explica la portaveu del grup municipal, Desirée Palma: “Ara ja des de l’equip de govern, Compromís torna als locals de les associacions de veïns per a explicar l’acció de govern, escoltar i respondre a totes les preguntes i inquietuds que plantege el veïnat. El nostre govern tindrà molt en compte l’opinió de la gent i fomentarà la participació ciutadana. Per això, fem esta ronda per a informar de primera mà d’allò que hem fet i farem, a partir d’ara, a l’Ajuntament de Carcaixent”, explica la portaveu del grup municipal, Desirée Palma.

Compromís per Carcaixent

6 Comentarios

 1. Igual tenim que anar el membres de l’oposició a eixa ronda per els barris per a que ens explique com es troba el consistori a nivell econòmic i de personal, perque a día de huí a nosaltres encara no se’ns h’explicat res de res.

 2. Pel que llisc, sembla ser que s’asabentarán els veïns de com está l’ajuntament abans que els propis regidors de l’oposició. Sr. Salóm pose’s les piles que la faena se l’amontona.

 3. No es mala idea que acudan ustedes a las reuniones de barrio y asi se enteran tambien de lo que piensan los vecinos de algunos regidores de la oposicion que antes lo sabian todo y ahora parece que no saben nada

 4. Las visitas de los partidos a los barrios es típico de las campañas electorales , las de hacerse ver , las de explicar al ciudadano un proyecto. ¿ Y ahora a que viene esto ? Esto es nuevo. ¿ Que ha ocurrido con el infobloc y su » importante » función informativa ?
  Hay otra cosa que también me resulta chocante y es que , acabada de empezar la legislatura y no siendo normal empezar a criticar al nuevo Equipo de gobierno ( a no ser que lo esté haciendo muy mal ) , hay contertulios que critican a ciertos concejales de la oposición ¿ raro no ? Esto también es típico de campañas electorales ¿ va a ser así durante toda esta legislatura o es que ocurre algo que se nos escapa ?

 5. Perill, perill.
  Llegint el comunicat no se sap be si qui va als barris es l’Equip de Govern o Compromís.
  Algú pot pensar que Compromís vol patrimonialitzar l’Ajuntament. Jo particularment pense que encara es prompte però……………..

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here