El trio d’Alzira guanya al duet de Vinalesa la final de la Copa Diputació

0
342

L’equip d’Alzira de Miguel, Dani i Conillet s’ha proclamat campió de la VIII Copa President de la Diputació de València al superar en la final a la parella de Vinalesa de Puchol II i Nacho. La partida, disputada este diumenge al trinquet d’Alzira, s’ha resolt amb el resultat de 60-30.

El trio ha completat una magnífica actuació i les tres línies han evitat que Puchol II i Nacho desenvolupen el seu joc contundent.

f4Miguel ha exercit de líder i ha sigut l’objectiu cosntant dels rivals. I el de Petrer ha respost tornant la pràctica totalitat de les pilotes i ademés ha preparat un bon nombre de rematades als seus companys.

Dani ha fet ús de la seua qualitat i el de Benavites ha menejat a Puchol II i Nacho d’un costat a l’altre durant gran part de la partida, provocant un desgast important en els de Vinalesa.

Per la seua banda, Conillet ha jugat amb una tranquilitat i confiança impròpia d’un jove debutant. El pilotari d’Orba ha signat la seua millor actuació en la Copa i ha destacat tant en el moment de restar com en el d’acabar el quinze.

L’equip de Vinalesa ha començat molt fort però a poc a poc ha començat a patir al no trobar forats on amagar la pilota. Puchol II i Nacho han intentat aprofitar la seua pegada però esta vegada no han estat tant efectius com en la resta del campionat, si bé esta situació ha estat propiciada pel bon fer del trio d’Alzira.

f8Tot i la derrota es precís agraïr a Puchol II i Nacho les excel.lents actuacions que han brindat al llarg de tota la competició.

El lliurament de trofeus ha estat presidit per Juan José Medina, president en funcions de la Diputació de València. També han participat en l’acte l’alcalde d’Alzira, Diego Gómez, i el president de la Federació de Pilota Valenciana, Daniel Sanjuán.

Val Net

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here