El trinquet d’Alzira acull este diumenge la final de la Copa President de la Diputació

0
383

La Copa President de la Diputació de València s’ha acomiada este diumenge amb la disputa de la final, programada en el trinquet municipal de Alzira (19:00 hores). Els aspirants al títol són l’equip de Vinalesa format per Puchol II i Nacho i el que representa a l’Ajuntament d’Alzira integrat per Miguel, Dani i Conilllet.
Els components dels dos equips finalistes coincidiren ahir a l’Ajuntament d’Alzira en la tradicional presentació de la final, acte al que assistiren l’alcalde, Diego Gómez, i la regidora d’Esports, Aida Ginestar.
La parella Puchol II i Nacho són a priori els favorits en els pronòstics davant la seua impresionant trajectòria (només han patit una derrota en tot el campionat) però sobre tot per l’excel.lent moment de forma dels dos pilotaris.
Pel que fa a l’equip d’Alzira arrancà el campionat sense destacar especialment, però el seu su rendiment es va incrementar al llarg de les jornades per arribar al  tram final d’esta competició al màxim nivell.
La confrontació entre els equips de Vinalesa i Alzira no té precedents en el campionat, tot i ser favorits la parella les característiques del trinquet d’Alzira afavorixen el trio, segons reconegueren, durant la presentació d’ahir a l’Ajuntament, la parella Puchol II i Nacho.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here