Compromís en contra de la reducció de salaris que presentaren al PP en 2011 segons Calatayud

8
424

Units per València critica que Compromís es desdiga de l’esmena que va presentar en 2011.

En la sessió de ple celebrada el passat 26 de Juny, Compromís va votar en contra d’una esmena presentada en 2011 per ells mateixos demanant una reducció dels salaris i assignacions polítiques de l’Ajuntament.

La proposta que va aprovar Compromís per Carcaixent de salaris i assignacions polítiques per als òrgans de govern del nostre Ajuntament no es coherent amb l’esmena que en el Ple del any 2011, desde l’oposició presentaren contra la proposta del Partit Popular,  argumentant l’exemplaritat en els sous públics de cara als ciutadans, ara que ocupen els sillons del govern, sembla que ja no tenen eixa preocupació, ha afirmat la portaveu del Grup Municipal d’Units per València, Ana Calatayud.

Ana Calatayud ha reivindicat eixa necesitat, utilitzant la mateixa esmena que Compromís va presentar en 2011, demandant una rebaixa del 25% en tots els salaris i assignacions, que va ser rebutjada amb el vot en contra dels 10 regidors del actual Equip de Govern.

Desde UxV pensem que la gent demana proximitat de la clase política i aixó pasa perque el polític ajusté també el seu sou a les contingències econòmiques i socials de l´actualitat. La ciutadania està patint augment d’impostos i retallades en els seus drets i els politics han de situar-se al costat del poble per a poder representar-lo.

Calatayud ha criticat que, les assignacions aprovades per l’Equip de Govern tenen una carencia de voluntat democrática, dificultant la participació de tots els agents polítics amb les mateixes condicions. Tant important es el govern com l’oposició, tots han de valorar-se en la seua justa mesura i Compromís per Carcaixent  ha establit una diferencia mes que considerable entre govern i oposició al aprovar unes assignacions que no otorguen a totes les forces polítiques unes ferramentes adequades i equivalents, donant continuitat als privilegis que fins ara han tingut les forces majoritjàries i que es permitien aconseguir major projecció,.

Molt prompte ha oblidat Compromís per Carcaixent lo que criticava abans del 24 de Maig i que colectius de Compromís en altres pobles si ho continúen fent, per exemple en Almussafes  asegura Calatayud.

Es evident i palpable, que Compromís per Carcaixent ha oblidat tan promte com ha tocat poltrona, esta reivindicació feta per ells mateixa al any 2011, i deixant al descobert el canvi de criteri. El que no canvia mai, son els vots itinerants de gent de Carcaixent, que una vegada més es posen al servici i rendeixen pleitesía a la Cort Governant.

En definitiva, continuitat a eixos salaris i privilegis que no es corresponen amb la “austeritat” que s’aplica a la ciutadanía.

Des de Units per València reclamem uns salaris i unes assignacions per als polítics del nostre Ajuntament per a que puguen realitzar la seua faena amb dignitat però prop del nivell  de vida de la ciutadanía a la qual representem.

En la Junta de Portaveus cel.lebrada abans del Ple, la regidora d’Units per València, va proposar, que s’establira una assignació igualitària als grups municipals per al seu funcionament, tots deguem tindre els matexos recursos per desenvolupar la nostra activitat, independentment de la composició, tambè en este em rebut la negativa de l’Equip de Govern de Compromís,  que premia  la assignació per regidor per damunt de la del grup, donant, tambè en este cas,  continuitat al desequilibri entre el grups majoritaris i minoritaris i  benefiant als primers amb mes reursos, ha lamentat Calatayud.

8 Comentarios

 1. Pero que pasa al resto de grupos políticos de Carcaixent? el PP parece que esté avergonzado de lo que hizo su antecesora (la inolvidable Lola), pues no, habeis iniciado una nueva etapa y con dignidad adelante, el PSOE su portavoz y lider, en paradero dsconocido tiene que sacar la cara Carolina (pronto habrán cambios), Gent de Carcaixent, Juanito y acompañante, están a verlas caer, a ver que les toca en el sorteo de premios, Reiniciem, si con mucha voluntad pero otra vez más solo que la una, solo Ana y Salva, están poniendo los puntos sobre las is, no les dejan pasar una, lo tienen todo guardado y lo argumentan con soltura y destreza, el mismo actual Equipo de Gobierno se miran unos a otros y piensan, cuanta razón tiene esta SEÑORA.

 2. Estos del Bloc sols enganyen als que es deixen. Porten mols anys a l’Ajuntament, encara que enguany anaen disfrassats amb alguns xavals jovens per despistar al poble.
  Xavals jovens, i crec que en algunes idees clarse, que espere no deixen que Paco seguisca governant el poble amb els vots de Juanito.
  Encara que el Bloc no siga un partit d’esquerres, no crec que estiga ben vist el seu «compadreo» amb Juanito. Crec que els jovens de compromís deurien fer algo al respecte.

 3. ¿Qué les pasa? , ¿Quizás que lleven un pleno?¿ Quizás no comparten todo lo que la señora Calatayud dice?. A lo mejor están dejando trabajar en vez de convertir la política local en un «sálvame». ¿Todos son malos menos la señora Ana? Con todos mis respetos proponga en vez de reproche.

 4. Ojo de Alcón, muy buena vista no tiene y en los comentarios que viene haciendo no da ni una. Ahora a cambiado el nombre de pila al concejal de UxV, en lugar de Juanjo ahora es Salva. Cambia los nombres de los concejales igual que se cambía de chaqueta?

  • Tienes razón, me equivoqué de nombre, en cuanto a lo otro ni un ápice, excepto Reiniciem, UXV y unas pinceladitas el PSOE (Carolina), el resto esta «Missing», ni una iniciativa, ni una propuesta y pocas críticas, y en cuanto al cambio de chaqueta, que poco me conoces «Yo, mismo e Irene».

 5. encara no porten un mes de govern,y ya ascomensen els de sempre a dir tonyeries y despotricar,a y compromis no a pactat en juanito

 6. Con todos mis respetos Sr. Vicent, parece que no se ha leído usted detenidamente la nota de prensa, Ana Calatayud, portavoz de Units per València en el Pleno PROPUSO bajar los sueldos un 25%, el reproche viene ante la negativa de Compromís a aplicarse la reducción que pidió para el anterior Equipo de Gobierno en 2011.
  Salvador, ni dic tonteries, ni despotrique, presente propostes i les argumente, l’argumentació que vaig utilitzar en el Ple per a defensar la rebaixa dels sous, no es, ni mes, ni menys que la que, el regidor de Compromís va fer en 2011.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here