El PP critica que l’alcaldessa d’Algemesí sols atenga als veïns quatre hores a la setmana

0
322

Per primera vegada en 8 anys l’ajuntament tancarà les vesprades de juliol

El recent govern format per PSOE i EU no deixa de sorprendre-nos. L’alcaldessa de la ciutat s’ha posat un horari d’atenció al públic de quatre hores setmanals, dos hores els dimarts pel matí i dos hores els dijous per la vesprada.

El nou govern, abanderat de la participació ciutadana i d’apropar la política al ciutadà, reduix d’una forma dràstica l’accessibilitat dels ciutadans per a poder parlar amb la seua alcaldessa. «Ens pareix que voler posar-se un sou de 38.000 euros és una burla si tenim en compte que passem de tindre un alcalde amb dedicació completa, a tindre una alcaldessa que sols té quatre hores a la setmana per a atendre a una població de 28.000 habitants».

El mateix succeïx amb el Gabinet de l’Alcaldia. La desició de l’equip de govern de posar a una funcionària de l’ajuntament en este lloc, limita l’atenció ciutadana a la jornada laboral de la treballadora, que és de 35 hores setmanals i finalitza a les 3 de la vesprada. «Hem passat de tindre una Cap de Gabinet de l’Alcaldia que treballava matins i vesprades, a tindre l’Alcaldia oberta sols pel matí, el que va en detriment de l’atenció ciutadana i ralentitza el funcionament de l’ajuntament.»

«Abans els ciutadans que no tenien possibilitat d’anar a l’ajuntament pels matins podien fer-ho de vesprada. Ara hauran d’esperar-se a dijous de 16 a 18 hores, l’únic moment que la nova alcaldessa té temps en tota la setmana», lamenten els populars.

A més, ara hauran de buscar una persona que realitze la feina que desempenyava la funcionària que ha ocupat el lloc de Gabinet de l’Alcaldia, el que evidència la falsa austeritat que l’equip de govern ens ha volgut vendre. D’esta manera deixem desatés el Departament de Promoció del Valencià, i traslladem a una gran professional en esta matèria a realitzar altres funcions que no són de la seua competència. Tampoc és coherent que l’equip de govern vulga deixar fins a desembre el departament en mans de becaris, que a més necessitarien d’un tutor. “Després són els primers en denunciar la precarietat laboral, però ara volen que un becari substituisca la plaça d’un funcionari a canvi de 500 euros al mes”, denuncien des del PP d’Algemesí.

Tancat juliol de vesprada

Per si fóra poc, per primera vegada en 8 anys, l’ajuntament tancarà les vesprades del mes de juliol, a més de les d’agost, tal com indica el cartell que hi ha collocat a la porta del consistori. El nou govern s’estrena amb un deteriorament dels servicis públics i allunyant als polítics dels ciutadans. I després diuen que l’oposició els posa «pals en les rodes». No, senyors, vostés han començat amb les rodes punxades o quadrades.

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here