L’Ajuntament rep a l’equip femení de l’Algemesí CF campió de 2ª Regional

0
378

L’Ajuntament d’Algemesí ha rebut oficialment les jugadores, la directiva i el cos tècnic de l’equip femení de l’Algemesí CF que ha aconseguit guanyar enguany el campionat de lliga de segona regional de la Comunitat Valenciana.

El regidor d’Esports, Pere Blanco, i l’alcaldessa d’Algemesí, Marta Trenzano, han felicitat en nom del consistori a tots els estaments del club per una victòria que és històrica i que s’ha produït el primer any de creació de l’equip femení de l’Algemesí CF.

Per la seua banda, l’entrenador, Mauri Ferrer, i el secretari tècnic del club, Salvador Montagud, van explicar l’esforç que ha hagut de realitzar l’equip per a aconseguir este èxit esportiu.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here