Barça, R. Madrid, València i Villarreal en el TORCAF d’enguany

1
353

La directiva del Ciutat d’Alzira FB ha confeccionat un cartell d’autèntic luxe per al pròxim TORCAF, immillorable, en la categoria cadet a nivell nacional en el que estaran els equips de FC Barcelona, Reial Madrid, València CF, Villarreal CF, Levante UD i Antiguoko d’Euskadi.

Estos sis equips es disputaran la edició del TORCAF els dies 11, 12 i 13 del pròxim mes de setembre en el camp municipal de Venècia d’Alzira.

En la categoria infantil, la directiva que presideix Santi Garés també pretén que siga de primer nivell, entre els participants es troba l’Antiguoko actual campió de la lliga vasca en el que milita l’exjugador de la UD Alzira, Roberto Cuenca.

1 Comentario

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here