Satisfacció a Alzira perquè les falles puguen ser declarades Bé d’Interés Cultural

1
298

Isabel Aguilar, vicealcaldessa i regidora de Festes, vol trasmetre, en nom de l’Ajuntament d’Alzira, la seua enhorabona a tot el món faller de la nostra ciutat, pel suport unànime del Consell Valencià de Cultura a la declaració com a Bé d’Interés Cultural (BIC) Immaterial de la Comunitat Valenciana, per la seua condició de festes centenàries.

Al juliol de l’any 2014, este Ajuntament va presentar la sol·licitud formal per tal que el Consell declarara les nostres festes Bé d’Interés Cultural, amb l’objectiu d’incorporar-se a la candidatura per la qual les Falles serien declarades Patrimoni Cultural Immaterial de la Humatitat.  La festa de les falles d’Alzira reunix el dos requisits obligatoris per a ser considerada BIC: festa centenària, ja que se celebra des del segle XIX, i que compta amb Junta Local Fallera.

Des de la Regidoría de Festes continuarem treballant per a engrandir les nostres falles, senya d’identitat festiva de la nostra ciutat i la nostra terra, per tal que obtinguen el reconeiximent que mereixen.

1 Comentario

  1. O sea, que cuando algo lo hizo el gobierno anterior y es malo, lo ponen con mayúsculas, pero cuando es algo bueno, se cuelgan ellos la medalla… Anda queeeeeeee

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here