Apareixen peixos morts al Xúquer entre Alberic i Alzira per causes desconegudes

1
447

El passat diumenge, dia 28 de juny, diversos col·lectius locals i comarcals van advertir l’existència de peixos morts en diferents trams del riu Xúquer, compresos entre Alberic i Alzira. En el moment de notificar eixe fet a la Regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament d’Alzira, el regidor responsable de l’àrea, Pep Carreres, va activar el protocol d’actuació en cas d’alerta mediambiental,  avisant, a través del 112,la Confederació Hidrogràfica del Xúquer i el personal de la Conselleria responsable de Medi Ambient.

 S’ha obert una investigació per a determinar el possible origen del cas, ja que, segons pareix, eixos fets han succeït en els últims dies diverses vegades

1 Comentario

  1. No estaria mal que encara que siga de forma anònima si algú coneix l’origen de la mort dels peixos (possible contaminació), que es diga a les autoritats o a gent de Xuquer Viu. Contaminar les aigües, és un atemptat a la població.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here