Alzira rep del Consell 1,3 milions d’euros una part del deute que ja estava pressupostat

1
305

L’Ajuntament d’Alzira ha rebut esta setmana una considerable injecció de diners de la Generalitat, 1,3 milions d’euros, quantitat que forma part del deute del govern autonòmic situat ara en uns 2,5 milions d’euros. Una suma aproximada donat que davant la insistència al llarg del dia de Riberaexpress no ha volgut confirmar l’actual responsable d’Economia i Hisenda.

Modificació de crèdit

Tot i l’escasa col.laboració d’esta regidoria este mitjà digital ha pogut averiguar que la quantitat rebuda estava ja contemplada en el pressupost municipal de l’actual exercici. En canvi el govern municipal negociarà amb el nou Consell perquè abans de finalitzar l’any puga desembarcar a les arques municipals al menys altra suma semblant, que aquesta sí suposaria un baló d’oxigen per al consistori donat que no forma part dels pressupostos en vigor.

El govern tripartit pretén dur a cap, en breu, una modificació de crèdit, per tal de poder donar una empenta este estiu a les anunciades polítiques d’0cupació; Pla Famílies i Pla de Treball destinat a les famílies d’Alzira que no disposen de cap tipus de recursos econòmics.

1 Comentario

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here