Sara Garés: «La policia d’Alzira treballa informàticament com fa 20 anys»

0
332

Una dona, Sara Garés, regidora de Compromís té la responsabilitat de modernitzar a la policia local d’Alzira i situar-la al llarg d’esta legislatura en el segle XXI davant les condicions «precàries» de les instal.lacions actuals i de l’antic nivell informàtic «treballen com fa 20 anys».

La responsable de Seguretat Ciutadana lamenta que a esta àrea municipal «no haja arribat la modernització» de la que gaudixen la resta d’àrees i que «ralentitza» el se funcionament. A més considera que les actuals instal.lacions «no se correponen amb les necessitats de la policia, que presenten «falta d’espai» i «dificultats d’accessibilitat». L’edifici, de dos plantes que alberga la policia local d’Alzira es troba prou deteriorat davant la seua considerable antigüitat.

Plantilla insuficient

Garés considera que la plantilla actual d’uns 80 agents «és insuficient» donat que sols 50 poden patrullar, mentre la resta fan treballs administratius. Així lamenta que «no pugam arribat a cobrir totes les necessitats de la població» i fica com exemple que sols puguen estar en uns pocs col.legis a les hores d’entrada i d’eixida dels alumnes.

Nou retén

Així s’ha proposat «millorar» les condicions laborals desenvolupant el programa informàtic i «lluitar» perquè «el més prompte possible» puguen gaudir del nou retén  sobre el que manifesta «deuria estar operatiu fa uns quants anys».

L’anterior govern presentà el projecte de la futura central policial unes dies abans de les eleccions municipals del passat 24 de maig.

Riberaexpress

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here