Més de 40 patinadors participen en el XXIII Festival d’Alginet

0
275

Dissabte passat la pista exterior del Poliesportiu Municipal va ser l’escenari escollit per a mostrar al públic assistent tot allò aprés al llarg del curs 2014-2015. Les patinadores i els patinadors del Club de Patinatge d’Alginet van oferir un espectacle de dues hores on van delectar a grans i menuts amb piruetes i bots impensables sota l’atenta mirada de l’entrenadora del club, Mari Luz Ruiz.

El festival va començar amb la desfilada del club i amb el nomenament de la nova banderera 2014-2015. Pau Viñuelas va fer el relleu d’aquest càrrec i va entregar la bandera a Maria Fuster Blasco que aquest any serà la banderera del club.

En pista es va poder gaudir d’actuacions de la mà de les patinadores més menudes del club que amb 5 anys s’han incorporat a aquesta disciplina esportiva. També es van poder vore treballs individuals de patinadores de nivell així com discs col·lectius.

Un festival que se celebra des de fa 23 anys i que aconsegueix reunir a les grades de la pista exterior del Poliesportiu d’Alginet a centenars d’aficionats i públic en general.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here