Finalitza a Alzira el Pla Juvenil per a joves qualificats i el de Formació per l’Ocupació

0
265

Ha finalitzat el Pla d’Ocupació Juvenil per a jóvens qualificats 2014-2015 i un dels cursos de Formació Professional per a l’Ocupació, que s’han dut a terme per IDEA i la Regidoria d’Ocupació i Promoció Econòmica de l’Ajuntament d’Alzira

Gràcies al Pla d’Ocupació Juvenil per a qualificats, s’ha contractat quinze jóvens d’Alzira, entre 18 i 25 anys, amb formació acadèmica i que s’iniciaven en la seua primera experiència laboral. Per a estos jóvens ha suposat un primer contacte amb el mercat laboral a través de la realització de pràctiques no laborals, durant 6 mesos, en els distints departaments de l’Ajuntament d’Alzira. Este Pla ha sigut finançat íntegrament per l’Ajuntament d´Alzira, amb un cost total de 75.000 €.

També s’han entregat els certificats de professionalitat del curs de Formació Professional per a l’Ocupació “Operacions auxiliars de serveis administratius generals”, en el qual han participat deu persones desocupades en risc d’exclusió social. Este curs ha tingut una durada de 400 hores de formació, a més de quaranta hores de pràctiques no laborals, amb l’objectiu de formar i inserir l’alumnat en el mercat laboral.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here