Primera jornada del menjador social d’Alzira que atén a 89 menuts becats

3
386

La XXXI edició de l’Escola d’Estiu i el menjador social que acull 89 menuts becats per Serveis Socials ja estan en funcionament des de hui

Tal i com es va comprometre el nou equip de govern,  hui han començat les classes de l’escola d’estiu al CEIP Lluis Vives, avançant dos dies la data prevista per a la seua inauguració.

La XXXI Escola d’Estiu acull un total de 350 xiquetes i xiquets que disfrutaran d’un ventall d’activitats diverses per al mes de juliol, encara que està en estudi la possibilitat de ampliar-la al mes d’agost.

José Grau, regidor d’Educació, ha estat present en el Lluis Vives en el moment en què s’ha donat inici a l’Escola d’Estiu, que compta amb un totl de 2 coordinadors i de 32 monitors, 4 d’ells d’integració, encarregats de atendre als menuts amb desigualtat social o amb problemes especials.

 Menjador social

Recordar que a l’Escola d’Estiu també hi ha servei de menjador. Un total de 107 xiquetes i xiquets faran us d’ell; d’estos, 89 menuts, segons informació de Serveis Socials, es beneficien de les beques oferides a les famílies més necessitades de la nostra localitat.

En el moment del començament d’este servei de menjador han estat present membres de l’equip de govern encapçalats per l’alcalde de la ciutat, Diego Gómez.

 D’esta manera, es complix una de les cent prioritats marcada per als primers cent dies del nou equip de govern; l’ampliació dels períodes d’obertura i servei dels menjadors escolars en període de vacances amb un pla integral per a reduir la segregació.

3 Comentarios

  1. Muchas gracias Diego!!!!! Imaginando como deben estar las arcas, con este gesto queda muy claro cual es y debe ser el enfoque, ubicando en la piramide de prioridades a los mas vulnerables. Felicidades al Ayto y sobretodo a los niños!!!!!!

    • De moment no han fet res, q no havera ja contratat el passat govern. Ja fa 3 anys q se fea aixina . Aixo si per a la foto si que se fiquen si.

  2. El comedor d´Estiu ya hace tres años que se viene realizando. Por otro lado la Consellería de Bienestar Social con fecha de 5 de mayo pasado concedió la subvención al Ayuntamiento de Alzira para el comedor social.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here