Arranca este dimarts el XIV Festival Spanish Brass Alzira

0
458

El festival Spanish Brass Alzira complix 14 anys en una edició en què, a més de la nostra Societat Musical d’Alzira,  comptarem amb la presència de grans músics i  docents com Allen Vizzutti, Sebastián Gil, Jörguen van Rijen, John Kenny, María Rubio i Hélene Escriva. A més, tindrem noves formacions i jóvens músics comla València Brass Band, Alejandro Cantos, Quartega’s Brass o el Chilaquil Brass Quintet que ompliran de música la Casa de la Cultura d’Alzira.

Esta edició comptarà amb el compositor resident José Rafael Pascual-Vilaplana, director de la Banda municipal de Bilbao. La personalitat del festival,la Jove Orquestrade la Generalitat Valenciana, ens farà vibrar amb les seues veus. També podrem disfrutar d’un nou projecte amb una de les formacions valencianes capdavanteres, el Quintet Cuesta, amb noves músiques i nous conceptes de música de cambra.

 I per descomptat, cal destacar el ja consolidat Concurs de Composició on enguany s’han presentat 103 obres de les quals 3 seran les que passaran a la final del 2 de juliol.

CONCIERTOS


Martes 30 junio 

19.30 h. Concierto de laureados Concurso Tuba/ Bombardinos AETYB 2014: Carlos Fluixà Sepúlveda, Adrián Albadalejo Díaz, Manuel Melchor Romero, Ismael Cantos Sánchez con Véronique Goudin

22.30 h. Grupo de Metales Jove Orquestra de la Generalitat Valenciana

 

Miércoles 1 julio

19.30 h. Chilakil Brass Quintet

22.30 h. Spanish Brass y Quintet Cuesta. Contra Viento y Madera

 

Jueves 2 julio

19.30 h. Quartega’s Brass

22.30 h. Concierto de profesores con Véronique Goudin

 

Viernes 3 julio

19.30 h. Valencia Brass Band

22.30 h. Concierto Banda Societat Musical d’Alzira

00.00 h. Uptake

 

Sábado 4 julio

19.30 h. Concierto de Jóvenes Intérpretes:

Alejandro Cantos con Véronique Goudin

22.30 h. Ramon Cardo Big Band con Allen Vizzutti y Robinson Khoury

 

 

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here