Algemesí en endarrerirà Algecampus per falta de pressupost en la partida

0
384

L’Ajuntament d’Algemesí ha anunciat que no es podrà realitzar la nova edició d’Algecampus en les dates previstes. La falta de pressupost en la partida corresponent impedeix que es puguen contractar de forma immediata tots els serveis necessaris per a dur a terme de forma correcta i satisfactòria esta trobada informàtica. En un principi, la nova edició d’Algecampus estava prevista per a principis del mes de juliol, però s’haurà d’ajornar la seua convocatòria.

La Regidoria de Joventut valora convocar en els pròxims mesos la huitena edició d’esta trobada de jóvens amb la innovació, la creativitat, la ciència i l’oci digital, així com la segona trobada internacional de jóvens informàtics.

D’esta manera hi hauria temps suficient per a organitzar Algecampus de forma correcta, organitzar els diversos tallers i oferir la màxima publicitat i difusió per a informar tots els usuaris i jóvens que hi desitgen participar

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here