AVAME fa el primer contacte amb el govern local per millorar el mercat del dimecres d’Alzira

0
419

L’alcalde, Diego Gómez, la vicealcaldessa, Isabel Aguilar, i el tinent d’alcalde Iván Martínez, han arreplegat totes les opinions i propostes del president d’AVAME i la seua directiva, per tal de prendre mesures per a millorar el mercat setmanal que es celebra en la ciutat.

El seu president, Cayetano de Haros, i la seua directiva han volgut transmetre les seues inquietuds i necessitats sobre el mercat que se celebra cada dimecres.

 També han visitat el mercat municipal de la Vila, on també han conversat amb els venedors de les parades, que els han transmès les seues preocupacions i suggeriments per tal d’aclarir una situació que creuen difícil.

 Ja s’ha fixat data per a una segona reunió i perfilar les mesures proposades o suggerides.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here