Educació concedeix la segona unitat de 1r d’ESO al Bernat Guinovart d’Algemesí

0
899

En nom de l’ AMPA de l’IES Bernat Guinovart volem informar que l’administració educativa ha decidit finalment concedir-nos una segona unitat de 1r de l’ESO a canvi de reduir-ne una de 2n. Aquesta era una possibilitat que des de primera hora s’havia plantejat com una possible solució, però que no havia arribat a concretar-se per diferents motius tot i la nostra insistència.

Finalment, en el dia d’ahir vam rebre a les 9.49 hores un correu electrònic de Conselleria indicant que, “el suggeriment de passar una unitat de 2n d’ESO a 1r és possible”. D’aquesta manera l’IES Bernat Guinovart podrà acollir a totes les famílies que han optat per confiar-nos l’educació dels seus fills i filles, i no caldrà baremar cap sol·licitud d’admissió. De fet la segona unitat està ja activada en el programa ÍTACA de Conselleria.

Volem agrair a totes les persones que s’han interessat per aquesta qüestió, i que han fet arribar a l’administració educativa la seua preocupació per la situació que es podia haver generat. També volem agrair a l’administració educativa que haja estat sensible als nostres arguments, així com a l’Inspector nostre que finalment haja donat el vistiplau que ha fet possible aquesta solució. Fem extensible el nostre agraïment al claustre de professors, així com a la FAPA, per haver-nos donat  suport en aquestes gestions.

Aquesta bona nova farà, sens dubte, que tot el professorat del centre i el personal d’administració i servei continuem treballant, si cap amb més força i ànim, a favor d’una educació pública i de qualitat, tal i com han vingut fent des de sempre.

Per últim, donem la més cordial benvinguda a la nostra comunitat educativa a tots els pares i mares que han posat en mans d’un bon equip l’educació dels seus fills.

La junta directiva de l’AMPA  de l’IES Bernat Guinovart

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here