Dos joves d’Alzira participen en un projecte de Mobilitat Europea a Madeira

0
320

Aleix Sancho i Victor Guerrero són dos jóvens d’Alzira que participaran en un projecte de voluntariat Europeu dins del programa Erasmus+, que gestiona IDEA i la regidoria d’Ocupació i Promoció Econòmica de l’Ajuntament d’Alzira.

El programa té una duració de 10 mesos a partir de l’1 de juliol de 2015 i la institució d’acollida és l’Associació d’Estudiants de la Universitat de Madeira on els voluntaris van a col·laborar en la difusió d’un projecte de visites guiades al col·legi de Jesuïtes de Funchal (Madeira). És la segona vegada que l’Ajuntament d’Alzira envia voluntaris a Madeira a col·laborar amb esta institució.

A més de realitzar les dites activitats, tindran l’oportunitat d’aprendre l’idioma local i obtindre competències i coneixements per al seu desenrotllament personal i professional.

El Servei de Voluntariat Europeu és una experiència d’aprenentatge en l’àmbit de l’educació no formal, en la que les persones jóvens voluntàries milloren o adquireixen competències per al seu desenrotllament personal, educatiu i professional, així com per a la seua integració social. Els voluntaris desenvolupen l’activitat de voluntariat en un país diferent del seu país de residència. Esta activitat, no remunerada i sense ànim de lucre, es realitza a temps complet durant un període determinat en benefici de la comunitat. Si bé l’activitat no és remunerada, l’objectiu del projecte és que al voluntari no li coste diners la seua participació, per la qual cosa el projecte cobrix el cost del transport, l’allotjament i la manutenció.

 

 

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here