Sarah Clemente de Carlet es proclama campiona autonòmica de natació sincronitzada

0
388

La carletina Sarah Clemente s’ha proclamat campiona autonòmica de rutines a la modalitat de combinat lliure de natació sincronitzada i subcampiona autonòmica de rutines a la modalitat d’equip en la categoria aleví del Campionat Autonòmic de Natació Sincronitzada de la Comunitat Valenciana disputat els dies 20 i 21 de juny a La Núcia (Alacant).

Per a poder competir en este esport s’han de superar proves de força, elasticitat, natació i habilitats a l’aigua.

Sarah Clemente te 10 anys i pertany al Club Atlantis Sincro Burjassot. Començà fa tres anys entrenant 1 dia a la setmana i a hores d’ara entrena cinc dies setmanals amb 3’5 hores de natació diàries. Compagina perfectament la natació amb els estudis. Acaba de finalitzar 4t de Primària amb nota excel·lent a totes les matèries. És una condició imprescindible per a poder competir que mantinguen les bones notes escolars i Sarah ho fa a la perfecció.

El proper 15 de juliol, Sarah Clemente participarà al Campionat Nacional que es disputarà en Granollers.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here