L’Alzira començarà la pretemporada davant el primer equip del Llevant al Suñer Picó

0
325

La UD Alzira disputarà un partit amistos contra el primer equip del Levante UD  el pròxim 18 de juliol al Suñer Picó a partir de les 8 de la vesprada, «amb preus populars» segons ha confirmat a Riberaexpress el president de l’entitat blaurana, Javier Pérez. Els dos conjunts s’enfrontaren per última vegada al mateix escenari el 22 de març de 2013 per commemorar el 90 aniversari del club riberenc.

Serà el primer encontre de la pretemporada que el conjunt de Dani Ponz iniciarà el 15 de juliol amb l’objectiu de tornar a lluitar per l’ascens a la 2ª divisió B.

Els de la capital de la Ribera s’enfrontaran, a més, el 25 de juliol, a les 20 h. també al Lluís Suñer contra el Eldense. El primer dia d’agosto els blaugranaes es viatjaran a Paterna per enfrontar-se al Juvenil A del València CF. I per últim, el 15 d’agost, al complexe de la Safor, Oliva Nova, jugaran davant el Vila-real C de Paco López.

Assemblea el 8 de juliol

L’Alzira i el Llevant s’enfrotaren al Suñer Picó fa dos anys

Quico Catalán i Javier Pérez

D’altra banda la directiva de la UD Alzira té previst convocar l’assemblea anual de socis per al 8 de juliol, on donaran a conèixer que el dèficit del club s’ha reduït esta última temporada «entre 50.000 i 55.000 euros».

Mentre continua treballant el club per conformar una plantilla competitiva i així ahir renovà al davanter Brian Triviño.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here