L’obra «Lúcid» ha alçat el teló del XXVII Encontre de Teatre a l’Estiu d’Alzira

0
346

L’obra «Lúcid» de Rafael Spregelburb alçarà esta vesprada a les 20,30 hores el teló del XXVII Encontre de Teatre a l’Estiu d’Alzira que culminarà el pròxim dissabte amb l’actuació de Concha Velasco

Es tracta d’una co-producció de Teatrencompanyia i de Lupa Teatre, adaptada i dirigida per Xavier Puchades i en la que han actuat; Verònica André Álvaro Báguena, Àlex Cantó i Arantzazu Pastor.

Dijous dia 25 serà el torn de l’obra «Cyrano de Bergerac» que escenificaran a partir de les 22,30 hores al Gran Teatre, Centre Teatral Escalante i l’Horta Teatre que estarà dirigida per Roberto Garcia i  escenificada per Toni Agustí, Jordi Ballester, , Xavi Cubas, Marta Chiner, Héctor Fuster, Maria Maroto, Juanjo Navarro i Alfred Picó. Tot seguit dins la primera Nit Fresca, Toni Pons presentarà «….Siente!», un espectacle d’hipnosi a la Casa de la Cultura.

Per al divendres 26 de juny el Gran Teatre acollirà «En un lugar del Quijote», un muntatge de la companyia Ron Lalá i la Companya Nacional de Teatro Clásico. Estarà dirigida per Yayo Cáceres i es tracta d’una versió lliure de la novel.la de Miguel de Cervantes. I a la Nit Fresca, Maria Juan presentarà a la Casa de la Cultura l’espectacle, «Emprenyada».

La trobada teatral culminarà el pròxim dissabte amb l’actuació estelar de l’actriu Concha Velasco que junt a Hugo Aritmendiz escenificaran l’espectacle «Olivia i Eugenio» d’Herbert Morote. Serà al Gran Teatre a partir de les 22,30 hores. I de matinada, al mateix escenari, el grup de Sueca Maduixa Produccions oferirà l’espectacle de carrer, «Tam Tam!», que combina dansa i gteatre en altura a ritme de tambors i música en directe.

Els abonaments per als espectacles del Gran Teatre costen 25 euros els normals i 20 els reduïts.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here