El cost anual del nou govern d’Alzira s’ha reduït en un 27% respecte al d’Elena Bastidas

5
465

El nou equip de Govern d’Alzira redueix en 120.000€ a l’any en salarisEl nou règim salarial i de personal que ha proposat l’equip de govern de l’Ajuntament d’Alzira contempla estalvis en totes les categories dels òrgans de govern. Aquest caldrà aprovar-se al següent plenari, el proper dimecres 24 de juny.

El nou alcalde, Diego Gómez percebrà al voltant de 16.300 € menys al any. De 59.159 € a l’any, el salari brut del primer edil, es veu reduït a 42.823 €. Tant Diego Gómez com la resta de regidors amb dedicació exclusiva han renunciat a una paga, que quedaran en 13 mensualitats per any.

Tal i com van prometre les formacions del nou govern, s’ha eliminat la figura de l’escolta assignat a la protecció de l’alcalde. Aquesta mesura afegeix un estalvi de 15.500 € per any més.

En el capítol d’assessors, s’ha rebaixat el nombre d’aquestos,passant de sis a tres. Així com el seu cost,arribant a un estalvi de més del 50% en sous de personal eventual. La quantitat estalviada en aquest capítol és de 82.737 € per any.

Reducció del 27%

Totes aquestes mesures, de ser aprovades, suposarien una reducció de quasi 120.000€ en el cost anual del govern d’Alzira, quasi un 27% menys respecte l’equip de l’anterior legislatura.

A més a més, el resultat de tot aquest esforç pressupostari es destinarà, entre altres despeses socials, a cobrir la despesa de les beques de menjador d’estiu. Aquesta és una de les primeres mesures socials incloses en el Pacte de Govern que s’acomplirà.

Totes aquestes mesures d’ajust, tanmateix, no han afectat als sous i al nombre d’assessors que poden designar els grups de l’oposició, i així es manté la figura del secretari de grup per a tots els grups polítics.

Gabinet de Comunicació de l’equip de Govern

Ajuntament d’Alzira

5 Comentarios

  1. Siguiendo el comentario anterior, sobre el ahorro obtenido por la bajada de salario del Alcalde y de l´equip de Govern, como veréis, representa un total de 217.757, 00 Euros, que por habitante alcireño, representa 4,839044444 Euros anuales. Creo que lo más importante, como comenté antes, es el que sepan administrar bien el total del presupuesto. ¿se han parado ustedes a valorar todo lo que pagamos de impuestos?, como verán 4,83904444 Euros son muy poco para lo que pagamos. Por ello me reitero en que lo importante es el que nos administren bien y para ello no hay nada mejor que, a los Srs. que dedican su tiempo a administrar bien nuestros impuestos, estén siempre bien remunerados, y así , si no administran bien o…… poderles pedir responsabilidades.

  2. ¡Ah! en el anuncio de la noticia, mal el salario del nuevo Alcalde de Alzira, pone 32.823 Euros brutos anuales, cuando en realidad son, 42.823. la diferencia extorsiona grandemente la realidad.

  3. Si la piedra esta bien forjada en la pared y esta, bien construida, con una buena base, SI, si no; la pared caerá y se destruirá, siendo peor el remedio que la enfermedad. La solución no es que se cobre poco o menos, sino que se administre BIEN. Para administrar bien hace falta dedicación y tiempo y esta dedicación y tiempo, tienen que estar bien remunerados. Ahora se jactan de cobrar menos, esperemos y veamos como nos administran y como terminan. Démosles tiempo y confianza, pero estemos atentos y vigilantes en como nos administran nuestros impuestos.

  4. Ayer en el Pleno se dijo que los números no son reales. Veo que el TRIPARTITO empieza mintiendo.
    Que lo demuestren con un informe valorado por parte de la Jefa de RRHH. y especificando puesto e importe y que lo valide el Interventor. Luego que se publique en la Web municipal o en RIBERA EXPRESS
    Ya estamos los alzireños hartos que los políticos nos mientan.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here